O podjetju

Odlične storitve so vedno garancija za naše zveste stranke

O NAS IN NAŠI PRETEKLOSTI

P&D AVTO

dolgoleten slovenski prodajalec rabljenih vozil.

Avtomobile prodajamo od 15.februarja 1994; v tem času smo prodali ogromno novih in rabljenih vozil. Zaupal nam je vsak 3 Slovenec, razlog, da nam zaupate tudi vi.
Zraven rabljenih vozil, opravljamo tudi servis avtomobilov. Uspešen, izkušen in zaupanja vreden prodajni team je garancija, da bo nakup rabljenega vozila pri nas, postal veliko zadovoljstvo.
In, ker tudi pri nas velja nepisano pravilo, da prvi avto vedno proda salon, vse naslednje pa v glavnem »dober in zaupanja vreden servis«, nam veliko število zvestih strank dokazuje, da vaše vozilo spremljamo in uspešno »negujemo« tudi ves čas vaše uporabe.

NAMIGI ZA RAZMISLEK

  • Odlično svetujemo
  • Vozila so malo rabljena
  • Imajo relativno malo kilometrov
  • Uredimo vse papirje
  • Nudimo najugodnejše zavarovanje
  • Servisiramo vse vrste vozil
  • Smo hitri in pošteni

Kratek opis glavnih storitev

Odkup in prodaja vozil

Specijalizirani smo za nakup in prodajo rabljenih vozil. Odkupujemo prilično novejša vozila z manj kilometri, ki so odlično ohranjena. Nudimo tudi svetovanje pri samem nakupu ali prodaji vašega vozila. Na vašo željo vam tudi priskrbimo vozilo, ki ga iščete.

Financiranja po vaši meri

Našim strankam svetujemo in pomagamo s poznavanjem finančnih produktov. S stranko poiščemo najprimernejšo obliko financiranja, ki ustreza njenim željam, zmožnostim in potrebam, ter ji pomagamo urediti vse formalnosti v zvezi s financiranjem. Nudimo kredit, hitri kredit, leasing, položnice, trajnik.

Zavarovanje in servis

Nudimo Vam najugodnejše zavarovanje vašega vozila. Pri prodajalcu zaprosite za informativni izračun in se prepričajte o izjemni ponudbi. Opravljamo tudi servis za vse vrste vozil. Vaše zaupanje nam največ pomeni.

Trenutna zaloga

Prebrskajte po naši pestri ponudbi rabljenih vozil ali pa se oglasite v našem salonu. Tel.: 02/450 2 450Prodajna statistika

4,000 Prodanih avtomobilov
A 214 AA Boniteta
100% Zadovoljstvo strank
6000 Različnih servisov
scroll up